Privatfly styrter på vej fra Las Vegas - 13 frygtes omkommet

Et Challenger-fly, der havde 13 personer om bord, styrtede søndag på vej fra Las Vegas til Mexico

Et privatfly er styrtet ned, efter at det fløj af sted fra den amerikanske by Las Vegas med retning mod Monterrey i det nordlige Mexico.

Det oplyser den lokale regering i den mexicanske delstat Coahuila.

Der var 13 personer - ti passagerer og tre besætningsmedlemmer - om bord på flyet, og der er ikke fundet nogen overlevende.

Flystyrtet skete søndag, men først mandag er der kommet oplysninger ud til offentligheden om ulykken.

Flyets vrag er blevet fundet ved hjælp af luftbilleder. Det ligger godt 200 kilometer nordvest fra byen Monclova i Coahuila, der grænser op til USA.

Myndighederne er mandag endnu ikke nået frem til vraget, fortæller en talsmand for beredskabet i Coahuila.

- Det er ret bjergrigt område. Så det kommer til at tage et stykke tid, før de når frem, siger Fernando Orta fra statens beredskab.

Ifølge FlightAware - en onlinetjeneste, der følger flys ruter - er der tale om et Challenger-privatfly fra canadiske Bombardier.

Et billede bragt af den lokale tv-station Milenio viser angiveligt de brændte rester af flyets vrag spredt ud over jorden.

Nyhedsbureauet AP skriver, at passagererne var på vej tilbage fra blandt andet at have set en boksekamp mellem Saul "Canelo" Álvarez og Daniel Jacobs. Kampen fandt sted i Las Vegas lørdag aften lokal tid.

Flyet lettede fra Las Vegas søndag eftermiddag og skulle efter planen ankomme til Monterrey søndag aften. Men flyveledere mistede kontakten til flyet, da det befandt sig over Coahuila.

Der er endnu ingen oplysninger fra myndighederne om de personer, der var ombord på privatflyet.

/ritzau/Reuters