Prins William bekymret over aggressive paparazzier

Prinsesse Dianas søn prins William og hans veninde blev forfulgt "aggressivt" af paparazzifotografer efter besøg på natklub i London.

Prins William, der er nummer to i arverækkefølgen til den britiske trone, har udtrykt bekymring over truende paparazzifotografer, som forfulgte ham på motorcykler efter et besøg på en natklub i London.

Fotografier af prins William og hans veninde Kate Middleton var på forsiden af flere aviser fredag. Parret - begge 25 år - brød med hinanden i april og var sammen for første gang. Avisen Thelondonpaper tilbød sine læsere at se en video af parret, da de forlod natklubben Boujis i det vestlige London sent natten til fredag. Efterfølgende udtrykte prins William, der er søn af prinsesse Diana, bekymring over fotografernes aggressivitet gennem sin talsmand, Paddy Harverson.

Erklæringen blev udsendt få dage efter, at en længe ventet ny undersøgelse er blevet indledt af omstændighederne omkring prinsesse Dianas og hendes kærestes død. Parret blev dræbt i en bilulykke, da de var på flugt fra paparazzifotografer i Paris i 1997.

/ritzau/AFP