Præsidentkandidat forveksler stjerne med massemorder

Den republikanske præsidentkandidat Michele Bachmann forvekslede i går filmlegenden John Wayne med en massemorder ved navn John Wayne Gacy i et TV-interview.

I går annoncerede den republikanske Michele Bachmann sit kandidatur til præsidentvalget 2012 i sin hjemby Waterloo, Iowa. Fold sammen
Læs mere
Foto: Steve Pope
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Da Michele Bachmann i går deltog i et TV-interview med stationen Fox News i sin hjemby Waterloo, endte hun i en uheldig situation. Den republikanske præsidentkandidat forvekslede den berømte filmlegende John Wayne med massemorderen John Wayne Gacy.

Det skriver det norske nyhedssite VG.no.

Michele Bachmann sagde, at hun ønskede, at vælgerne ved, at hun har den samme ånd som en anden - som også er fra Waterloo - John Wayne. Men den berømte filmlegende John Wayne kommer ikke fra Waterloo men en anden by i Iowa ved navn Winterset, der ligger flere timer fra Waterloo.

Interviewet med TV-stationen foregik i Waterloo i Iowa, hvor hun er født. Her begyndte hun sin valgkampagne med en tale.

Ifølge The Washington Post er Waterloos egen John Wayne en massemorder, der begik omkring 30 drab.

Vg.no skriver, at Michele Bachmann tidligere har udtalt, at de første skud i den amerikanske uafhængighedskrig blev affyret i New Hampshire, men det skete i nabostaten Massachusetts. Hun har også sagt, at en rejse, præsident Barack Obama var på til Indien, kostede skattebetalerne 200 millioner dollar om dagen. Det har Det Hvide Hus senere afvist.