Politiet tager nye skridt i sagen om den forsvundne milliardærfrue

Anne-Elisabeth Hagen, der er gift med milliardæren Tom Hagen, har været forsvundet siden 31. oktober sidste år. Hun frygtes kidnappet, og onsdag sendte norsk politi dykkere ud i søen, hvor hun forsvandt.

Onsdag er det 12 uger siden, der sidst var livstegn fra den kidnappede milliardærfrue, Anne-Elisabeth Hagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Police handout/Ritzau Scanpix

Efterforskningen i sagen om den forsvundne Anne-Elisabeth Hagen, der er gift med milliardæren Tom Hagen, har onsdag taget en ny drejning.

Anne-Elisabeth Hagen frygtes kidnappet, fordi der i sagen er blevet stillet krav om løsepenge, og fordi gerningsmændene advarede Anne-Elisabeth Hagens mand, Tom Hagen, om at involvere politiet i sagen.

Den 68-årige kvinde forsvandt den 31. oktober 2018. Offentligheden blev dog først orienteret om sagen den 9. januar 2019, og norsk politi har siden modtaget over 500 tip. Ingen tip har ledt til konkrete spor i sagen.

Anne-Elisabeth Hagen forsvandt ved søen Langvannet i Lørenskog, og onsdag formiddag sendte politiet dykkere ud i søen for at lede efter konkrete spor med forbindelse til sagen.

Det skriver det norske tabloidmedie VG.

Anne-Elisabeth Hagen er formentlig blevet kidnappet af stadig ukendte gerningsmænd. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ruud, Vidar/Ritzau Scanpix.

Overbetjent Christian Berge oplyser til VG, at dykkerne også vil eftersøge søen de kommende dage, men understreger samtidig, at politiet ikke leder efter Anne-Elisabeth Hagen i søen Langvannet, men efter spor.

En norsk indsatsleder fra politiet siger til VG, at dykkerne for eksempel leder efter spor i form af genstande, men han kan ikke komme nærmere ind på, hvad de konkret leder efter.

Søens omkreds er 1,3 kilometer lang, og i december lå et så tykt lag is på vandet, at man kunne gå på den. Politiet ved endnu ikke, hvilke udfordringer isen vil give for sigtbarheden i vandet.

Ifølge VG skriver politiet i en pressemeddelelse, at de af fare for eksponering af sagen indtil nu har udeladt at efterforske selve søen.

Brandvæsen, politi og dykkere fra Oslo Brand- og Redning tager del i efterforskningen af søen.