Politiet skyder to personer efter angreb i Istanbul

Istanbul har været ramt af adskillige angreb det seneste døgn. Senest skød to personer mod politiets hovedkvarter i den tyrkiske millionby. Begge er blevet skudt - den ene dræbt.

Læs mere
Fold sammen

TYRKIET: Tyrkisk politi har skudt to personer, der onsdag affyrede skud mod politiet hovedkvarter i Istanbul.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er den ene af de to angrebsmænd blevet dræbt af politiets skud. Lokale medier rapporterer, at to politimænd også blev ramt i skudvekslingen.

Det private nyhedsbureau Dogan viser billeder af en person, der ligger død på jorden ude foran hovedkvarteret, der ligger i Aksaray-kvarteret i det centrale Istanbul, mens adskillige politibiler afspærrer gaden.

Reuters har været i kontakt med en embedsmand fra politihovedkvarteret, som bekræfter, at der har været et skyderi. Han vil dog ikke udtale sig om sårede eller dræbte.

Istanbul har været ramt af flere angreb det seneste døgn. Onsdag eftermiddag stormede en bevæbnet mand hovedkvarteret for det tyrkiske regeringsparti, AKP, i den tyrkiske millionby. Han blev anholdt kort efter.

Og tirsdag aften udspillede et blodigt gidseldrama sig, da en venstreorienteret gruppering tog en offentlig anklager som gidsel i en retsbygning i Istanbul. Dramaet endte med, at anklageren samt to gidseltagere blev dræbt. Der var angiveligt tale om gruppen Det Revolutionære Folks Befrielsesfront.

Det vides ikke, om der er nogen sammenhæng mellem angrebene.