Politiet jagter familiefar på tværs af grænser

Fransk politi efterlyser nu en sporløst forsvunden familiefar internationalt. Han er mistænkt for at have myrdet hele sin familie.

Da politiet gennemsøgte en forsvundet families hus, gjorde de en frygtelig opdagelse. Mor, datter og tre sønner lå begravet i haven. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEPHANE MAHE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mandag udsendte fransk politi en international eftersøgningsalarm for den far, som menes at have myrdet sin kone og fire børn i den franske by Nantes.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Ifølge de franske myndigheder tyder det på, at mordene var nøje planlagt, blandt andet fordi alle ofrene var blevet "metodisk" skudt med en riffel.

Faderen, en 50-årig forretningsmand, blev sidst set den 15. april, da han forlod et hotel i den sydfranske by Roquebrune-sur-Argens. Familiens ene bil blev senere fundet efterladt i et parkeringshus.

Flere vidner har ifølge AFP set faderen spise en dyr middag med en god flaske rødvin til på et luksushotel. Han virkede "helt rolig," hedder det.

Den dræbte familie med den forsvundne far øverst til venstre.

Den dystre sag begyndte med fundet af et ben i haven til det hus, hvor familien for omkring tre uger siden forsvandt sporløst fra. Da politiet var færdige med at gennemsøge haven, havde de gravet fem lig op. Børnene, en datter og tre sønner, var i alderen 13 til 20 år.

Uden for huset i Nantes vokser bunkerne af blomster og sedler med mindeord. Én af beskederne lyder:

- Hvil i fred. Vi elsker jer Anne, Benoit, Thomas, Arthur og Agnes.