Politi identificerer mistænkt efter kirkeskyderi

Amerikansk politi har nu identificeret den mand, der er mistænkt for at skyde og dræbe ni personer i en kirke i South Carolina. Han er stadig på fri fod.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

USA: Torsdag er den helt store eftersøgning i gang efter den mand, som ifølge politiet står bag det drabelige skyderi i en kirke i byen Charleston. Nu har politiet identificeret manden, der er amerikansk statsborger og 21 år. Politiet beskriver ham som bevæbnet og farlig.

Ifølge Reuters er det mandens onkel, der har henvendt sig til politiet, fordi han genkendte sin nevø.

Det skete, efter politiet tidligere torsdag offentliggjorde et billede af den mistænkte. Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde den mistænkte. Politichefen i Charleston, Gregory Mullen, fastslår, at politiet kæmper for at finde den unge mand.

»Vi vil gøre alt i vores magt for at finde denne person, få buret ham inde og sikre, at han ikke sårer andre,« siger han til ABC News.

I alt blev ni personer dræbt under skyderiet, heraf tre mænd og seks kvinder. Politiet opfordrer befolkningen til at være på vagt og advarer samtidig om at holde sig væk fra manden, hvis man ser ham.