Politi: Gerningsmand skød sig selv foran kongressen

Kongressen i Washington er lørdag lukket ned, efter en person har skudt sig selv foran bygningen. Samtidig undersøger poltitiet en mistænkelig pakke i området.

USA: USAs kongresbygning i Washington er lukket ned, efter der er blevet affyret skud i nærheden, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Gerningsmanden skød ifølge politiet sig selv, og er efterfølgende blevet »neutraliseret«. Politiet oplyser ikke, om der er tale om en mand eller en kvinde.

Efter skudepisoden undersøger politiet en mistænkelig pakke nær kongressen. Politiet mener, at pakken kan kobles sammen med skudepisoden.

Der er ingen dræbte eller sårede, og politiet udtaler ifølge NBC, at der ikke er nogen indikationer på, at episoden er terrorrelateret.

Kimberly Schneider, der er talsmand for U.S. Capitol Police, udtaler til The Washington Post, at skudepisoden fandt sted foran den vestlige indgang til kongresbygningen.

Hun tilføjer, at både kongressen og det nærliggende besøgscenter er blevet lukket ned som en sikkerhedsforanstaltning.

Vejene omkring kongresbygningen er blevet afspærret, mens politiet undersøger skudepisoden og den mistænkelige pakke.

På grund af ugedagen er der ikke mange politikere til stede, men til gengæld er området vel besøgt af turister.

Bygningen, der blandt andet huser kongressen, har flere gange tidligere været lukket ned som følge af skudepisoder på området omkring den.