Playboy-kongen fylder år

Den dameglade playboy Hugh Hefner bliver i dag 86 år.

Man skulle ikke tro det, men Playboy-kongen Hugh Hefner runder de 86 år mandag. Her sammen med et par kærester, Anna Berglund og Shera Bechard. Fold sammen
Læs mere
Foto: PAUL BUCK

Playboyen Hugh Hefner kan i dag fejre sin 86-års fødselsdag på Playboy Mansion i Los Angeles i USA.

Hugh Hefner stiftede i 1953 magasinet Playboy Magazine, der første gang udkom i december 1953 med Marilyn Monroe på forsiden. Magasinet anslås i dag at have et oplag på tre millioner.

Hugh og damerne

Den aldrende playboy er glad for damer og har da også været gift to gange. Sidste gang med Kimberly Conrad, som han blev separeret fra i 1998. Siden da har han haft adskillige kærester, indtil han sidste år planlagde at gå til alteret med sin forlovede, den barmfagre blondine Crystal Harris. Brylluppet blev ikke til noget, da den unge blondine valgte at forlade den 60 år ældre Hugh Hefner fire dage før brylluppet.

- Jeg holdt virkelig meget af hende, men det kunne ikke være gået anderledes, fordi jeg tydeligvis fejvurderede vores forhold, sagde Hugh Hefner dengang til OK! Magazine.

I dag danner playboyen par med to smukke blondiner, Shera Berchard and Anna Berglund. Om de er sammen med ham på han 86-års fødselsdag, skriver Hugh Hefner ikke noget om på sin Twitter-profil, der har mere end en million følgere.

Playboy Magazine fortsætter
Ifølge Hugh Hefner bliver Playboy Magazine ført videre, når han en dag må stille træskoene. Det sagde han til Ekstra Bladet i 2009, da der var premiere på dokumentarfilmen om hans liv.

- Jeg har to unge sønner, der meget gerne vil ind i firmaet. Men jeg er sikker på, at der er mange andre i verden, der gerne vil leve mine drømme videre.