Paparazzi-jagt på engelske Kate

Prins Williams kæreste kan ikke længere gå i fred. Prinsen appellerer til at stoppe jagten på Kate Middleton. |  VIDEO

Rygter om en forestående forlovelse mellem den engelske prins William, søn af prins Charles og afdøde prinsesse Diana, og hans kæreste Kate Middleton har sat gang i jagten på Englands måske kommende dronning.

Den 25-årige kvinde stødte ifølge den engelske avis Daily Mail på 50 paparazzi-fotografer og tv- kameramænd, der ville forevige Kate Middleton uden for hendes lejlighed i går.

Episioden har fået prins Williams talsmand til at udtrykke bekymring over "jagten på kæresten, og at han for alt i verden ønsker, at man lader hende være i fred". Denne udtalese er dog ikke bekræftet.

Kate Middletons familie er bekymret over paparazziernes forfølgelse af deres datter og har ifølge Daily Mail hyret advokatfirmaet Harbottle and Lewiss, der henstiller pressen til tilbageholdenhed.

Spekulationerne om Kate Middleton og prins Williams nærstående forlovelse fik ekstra næring, da hun dukkede op til hans dimmission fra Sandhurst Militærakademi i december.

Her var hun i selskab med både dronning Elizabeth, prins Charles og andre medlemmer af den kongelige familier. Hun ankom desuden få minutter før de kongelige i en officiel bil sammen med prinsens privatsekretær og personlige assistent

Clarence House, hvor meldingerne fra de kongelige medlemmer kommer er ikke formelt involveret, men ifølge BBC bliver der holdt møder mellem højtstående personer tæt på Kongehuset for at beskytte prins Williams kæreste.

Om det er de tragiske minder om forfølgelsen af prinsesse Diana, der døde i Paris i 1997, der spøger. Eller om det er afsløringen af et eventuelt kommende bryllup eller begge dele, er der ingen meldinger om......