Palæstinenser dræber en soldat og sårer 11 israelere

Et af de blodigste angreb i Israel i den seneste måned ramte den israelske by Beersheba søndag, hvor en palæstinenser dræbte en og sårede elleve på en busstation.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

ISRAEL: Volden ser ikke ud til at dæmpe sig i Israel, hvor palæstinensere og israelere i den seneste måneder har været i kampe i hele landet.

Søndag skete et af de blodigste angreb i den seneste måned, skriver Reuters. Her angreb en palæstinensisk mand flere personer på en busstation i byen Beersheba.

En soldat blev dræbt, mens 11 personer blevet såret, før gerningsmanden blev skudt og dræbt i en skududveksling med politiet, oplyser israelske politikilder ifølge Reuters.

To af de sårede befinder sig ifølge Reuters i en kritisk tilstand. Flere af de sårede er politifolk.

Den palæstinensisk attentatmand var lykkes med at komme ind på den ellers sikrede busstation, hvor han brugte en pistol til at dræbe den israelske soldat, hvorefter han trak en maskinpistol og skød løs.

42 palæstinensere er blevet dræbt i den seneste måned, hvor volden er blusset op mellem palæstinensere og israelere flere steder i landet. Otte israelere er blevet dræbt i samme tidsperiode.

Mange af angrebene er ifølge Reuters opstået, fordi palæstinenserne er sure over, at israelere og jøder i stigende grad besøger al-Aqsa-moskéen i Jerusalem.