OVERBLIK: Se rejsevejledningen for bomberamte Thailand

Udenrigsministeriets rejsevejledning indeholder advarsler for rejsende til Thailand.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Eksplosioner har tidligt fredag morgen ramt flere steder i Thailand.

Udenrigsministeriet opfordrer til, at man følger situationen nøje gennem lokale medier og desuden udviser forsigtighed. Se rejsevejledningen her:

* Der har længe været er en generel terrorrisiko i Thailand. Rejsevejledningen er dog ikke blevet skærpet yderligere efter angrebene.

* Der er en generel terrorrisiko i Thailand, og rejsende opfordres til at udvise forsigtighed, særligt hvor mange mennesker færdes og i nærheden af regerings-, politi- og militærbygninger samt ved turistattraktioner.

* Terrorrisikoen er størst i de sydlige provinser Songkhla, Narathiwat, Yala og Pattani, hvor angreb ofte forekommer. Alle rejser, der ikke er nødvendige, til og igennem disse provinser frarådes derfor.

* Der har i de senere år også været enkelte anslag eller trusler om anslag i andre dele af landet, herunder Thailands to største byer, Bangkok og Chiang Mai. Rejsende bør derfor udvise forsigtighed i disse byer.

* Alle rejsende til Thailand opfordres til at registrere sig på Danskerlisten.

* Turister og rejsende opfordres til at følge myndighedernes anvisninger nøje.

* Rejsende bør medbringe billedlegitimation alle steder rundt i landet og i byerne, idet man ved thailandsk lov skal kunne legitimere sig.

Kilde: Udenrigsministeriets rejsevejledning for Thailand.

/ritzau/