Odds på Donald Trump som præsident falder markant

Ladbrokes mener, at Donald Trump har øget sine chancer for at blive USA's præsident fra 13 til 18 procent.

Den republikanske præsidentkandidat Donald Trumps odds for at blive USA's næste præsident er markant forbedret, efter at han vandt primærvalget i staten New Hampshire tirsdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: JIM BOURG

Washington: Den republikanske præsidentkandidat Donald Trumps odds for at blive USA's næste præsident er markant forbedret, efter at han vandt primærvalget i staten New Hampshire tirsdag.

Hvis Trump bliver den næste præsident i USA, kan man få sine penge igen 5,5 gange igen hos Ladbrokes. Efter sidste uges valg i Iowa gav Donald Trump odds 8.

Donald Trump blev kun nummer to i Iowa efter Ted Cruz, som er senator i Texas.

Ladbrokes anslår, at Trumps chancer for at blive præsident er steget fra 13 til 18 procent efter sejren i New Hampshire, og det gør ham til favorit efter demokraternes Hillary Clinton, som gives 50 procent chance for at flytte ind i Det Hvide Hus.

Clinton tabte dog til Bernie Sanders i New Hampshire.

Hillary Clinton, som er tidligere præsidentfrue og udenrigsminister, har længe været favorit til at blive den demokratiske præsidentkandidat, men er nu stærkt udfordret af Bernie Sanders fra staten Delaware.

- Det kunne ikke være gået meget bedre for Trump i New Hampshire, siger Matthew Shaddick, som er chef for politiske spil hos Ladbrokes:

- Det er måske dårlige nyheder for republikanerne, men det er endnu værre nyheder for os bookmakere, som står til at skulle udbetale mange penge.

Han henviser til, at Trump gav pengene 100 gange igen, da rigmanden erklærede sit kandidatur i juni sidste år.

Marco Rubio, senator fra Florida, forbedrede sine muligheder for at blive republikanernes præsidentkandidat, efter at han gjorde det godt ved det første primærvalg i Iowa, men er røget tilbage efter en lunken midterplacering i New Hampshire.

Hans chancer for at blive præsident er nu ifølge Ladbrokes faldet fra 26 til 11 procent.

/ritzau/