Nu fremlægger May sin »plan B« for Brexit

Plan A blev stemt ned med et brag af det britiske parlament. Nu prøver premierminister Theresa May igen at lancere en plan, der forhindrer et såkaldt hårdt Brexit.

Storbritanniens premierminister Theresa May fremlægger sin »Plan B« for ny Brexit i dag klokken 16:30, efter at det britiske parlament overvældende afviste hendes første forslag til en Brexit-aftale.   Fold sammen
Læs mere
Foto: HENRY NICHOLLS / Reuters / Ritzau Scanpix

Læs livebloggen ved at scrolle ned i artiklen.

Storbritanniens premierminister, Theresa May, fremlægger kl. 16.30 dansk tid en ny brexitplan i parlamentet efter drøftelser på tværs af de politiske partier. Det er blevet nødvendigt med en ny plan, efter et stort flertal i det britiske parlament 15. januar nedstemte den aftale, der er indgået mellem Storbritannien og EU om brexit, Storbritanniens udmeldelse af EU.

I sidste uge overlevede May en tillidsafstemning i parlamentet, efter at parlamentet havde forkastet hendes plan A, og efterfølgende har May forhandlet med partiernes ledere om en plan B. Der ventes debat og afstemning om den nye brexitplan i det britiske parlament tirsdag 29. januar.

Følg livebloggen herunder: