Norsk medie: Nye oplysninger i sagen om forsvunden milliardærfrue

Der er nye oplysninger i sagen om kidnapningen af Anne-Elisabeth Falkevik Hagen. Hun har nu været forsvundet i fire måneder.

Det er denne villa, hvorfra Anne-Elisabeth Falkevik Hagen forventes at være blevet kidnappet fra for fire måneder siden. Fold sammen
Læs mere
Foto: FREDRIK HAGEN

Politiet har en teori om, at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, der forventes at være blevet kidnappet, er blevet angrebet, mens hun befandt sig på badeværelset.

Det er spor, som politiets teknikere har fundet, der kunne tyde på, at hun er blevet slæbt hen ad gulvet, der har ledt til denne teori. Udover sporene på gulvet er der ingen andre tegn på kamp i boligen.

Det skriver det norske medie VG.

Sporene giver et billede af, hvordan den mulige bortføring af Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, der er gift med Tom Hagen, som er en af Norges rigeste mænd, er foregået. Man antager, at nogen er kommet lynhurtigt ind og ud af huset for at bortføre den 69-årige kvinde.

Sporene på gulvet skulle eftersigende være noget af det første, ægtemanden Tom Hagen fortalte til politiet. Han var første gang i kontakt med politiet lidt efter klokken 14 på forsvindingsdagen, som var onsdag den 31. oktober sidste år. Her fortalte Tom Hagen også til politiet, at han havde fundet et trusselsbrev i huset. Det er fundet af trusselsbrevet, der i første omgang ledte politiet til at tro, der er tale om en kidnapningssag.

Politiet ønsker ikke at kommentere

Der er umiddelbart ingen spor efter indbrud i boligen, og der er heller ingen videoovervågning indenfor eller udenfor huset, som har kunne hjælpe politiet med efterforskningen. Politiinspektør Tommy Brøske fra norsk politi ønsker ikke at kommentere på det norske medie VGs oplysninger om slæbespor på gulvet.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen har været forsvundet i fire måneder nu, og til trods for en omfattende efterforskning ved politiet stadig ikke, hvad der er sket med hende.

Undervejs har der været forskellige teorier, men hovedteorien har fra start af været, at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen er blevet bortført, og at modpartens motiv er økonomisk vinding.

Siden hun forsvandt har hverken politiet eller familien fået nogen livstegn fra den 69-årige kvinde. Politiet lægger ikke skjul på, at det bekymrer dem. Det norske medie VG har tidligere skrevet om, at de manglende livstegn kan være udtryk for, at kidnapperne har et andet motiv end penge.

Foreløbigt har politiet ingen mistænkte i sagen.