Nettet strammes om de to terrorbrødre

Politiet har spærret alle indfaldsveje til Paris i jagten på de to brødre, der menes at stå bag terrorangrebet på Charlie Hedbo. Myndighederne frygter, at de vil udføre en sidste blodig aktion.

Foto: CHRISTIAN HARTMANN. Paris er præget af stærkt bevæbnet politi, der jager de to brødre, der er mistænkt for at have dræbt 12 mennesker på Charles Hebdo.
Læs mere
Fold sammen

FRANKRIG: Nettet ser ud til at strammes omkring de to brødre Chérif og Said Kouachi, der menes at have udført den terroraktion mod tidsskriftet Charlie Hebdo, som onsdag kostede 12 personer livet i Paris.

Ifølge flere medier er brødrene set i en lysegrå Renault Clio i forstaden La Defense tæt på Paris, og politiet har nu afspærret alle store indfaldsveje mod den franske hovedstad.

Personerne i bilen, der svarer til signalementerne af de to brødre, er ifølge observationer bevæbnet med Kalishnikov-automatrifler - samme type der blev brugt ved massakren på tidsskriftet. De har angiveligt også RPG-granatkaster med sig.

Et vidne siger, at mændene i bilen er maskerede, og Sky News oplyser med unavngivne franske medier som kilde, at mændene skulle have begået et røveri på en tankstation under turen mod Paris.

Ifølge BBC røvede de to mænd fødevarer og benzin og affyrede ifølge oplysninger skud under røveriet ved byen Villers-Cotterets i Aisne-regionen.

Politiet frygter ifølge BBC, at de to vil forsøge at udføre en sidste blodig aktion, inden spillet - som det ser ud nu - snart er ude.

Bilen med de to brødre er observeret ved en forstad til Paris, og bilen skulle ifølge oplysningerne være den samme, som blev stjålet i Paris umiddelbart efter terroraktionen.

Politiet i Storbritannien har også skærpet kontrollen ved havne og ved Kanal-tunnellen.