Myrdet piges søster kritiserer den britiske regering

Anti-telefonhacking gruppen, Hacked Off, har udgivet en video hvori søsteren af den myrdede skolepige, Milly Dowler, kritiserer forholdet mellem medlemmer af den britiske regering og medierne.

 
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Videoen udgives oven på gårsdagens dom over Andy Coulson, David Camerons tidligere spindoktor, som blev fundet skyldig i at have konspireret i hacking af telefoner. Rebekah Brooks, Coulsons tidligere chef og tidligere redaktør på tabloidavisen, News of the World, blev ved samme anledning frikendt for hacking og bestikkelse.

News of the World blev afviklet i 2011 efter det blev afsløret, at journalister havde hacket sig ind i hundredvis af menneskers voicemails, herunder den myrdet skolepige Milly Dowlers.

Millie Dowlers storesøster, Gemma, har nu i samarbejdet med Hacked Off udgivet en video, hvori hun beskriver forholdet mellem regeringen og medierne som incestuøs. Gemma kritiserer bl.a. Tony Blair for at støtte Brooks i stedet for hendes familie og opfordrer David Cameron til at holde sit ord til ofrene og sikre, at telefonaflytningsskandalen ikke gentager sig.