Mistænkt for at spise hjemløs

Østrigsk politi mistænker en anholdt 19-årig tysker for på bestialsk vis at have dræbt og muligvis også spist en 49-årig hjemløs på et herberg i Wien.

Selv hærdede østrigske politibetjente reagerede tirsdag chokeret ved synet af en dræbt hjemløs, som på bestialsk vis blev myrdet og muligvis delvist fortæret på et herberg i Wien, rapporterer det østrigske nyhedsbureau APA.

På gerningsstedet anholdt politiet en 19-årig tysker, som ifølge en talskvinde for politiet havde blod om munden.

Politiet har nu indledt en efterforskning for kannibalisme, og retsmedicinere undersøger, om den mistænkte drabsmand har spist dele af sit offer, da flere af dennes indvolde var anrettet på en tallerken.

Det 49-årige offer var delvist parteret, da en rengøringsassistent tirsdag morgen gjorde det grusomme fund på det totalt blodstænkte værelse i det lille herberg i bydelen Rudolfsheim.

- Jeg har set meget i mit liv, men aldrig noget som dette, sagde en af betjentene på stedet til APA.

Politiet vurderer, at den unge tysker for to-tre dage siden slog mandens kranie i stykker med en håndvægt, hvorefter han parterede sit offer og skar brystkassen op med en kniv.

Den mistænkte, der åbenbart er sindsforvirret, opholdt sig i samme rum som sit offer, da liget blev fundet, og lod sig anholde uden at gøre modstand.

/ritzau/