Michael Jacksons mor meldt savnet

Familie har ikke kunnet komme i kontakt med Katherine Jackson i en uge. I går aftes blev hun meldt savnet.

Katherine Jackson er blevet meldt savne til politiet i Los Angeles. Fold sammen
Læs mere
Foto: GUS RUELAS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den afdøde superstjerne Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, blev i går aftes meldt savnet til politiet i Los Angeles af din nevø, selv om hendes søn har sagt, at hun havde det fint i Arizona.

- Jeg vil gerne berolige alle (inklusive alle pludselige medicinske eksperter) at mor har det fint og hviler sig i Arizona på anbefaling fra en læge, ikke os, tweetede hendes søn Jermaine Jackson den 12. juli.

Hendes børnebørn har ikke kunnet få kontakt til hende i en uge. Det er seneste kapitel i en rodet misere, hvor flere af hendes børn og rådgivere er uenige om hendes finanser og retlige anliggender.

Skulle have været i Albuquerque

Onsdag offentliggjorde to af Katherine Jackson døtre - Rebbie og Janet - og tre sønner - Jermaine, Randy og Tito - et brev, hvor de beskyldte den 82-årige moders advokat for bevidst at rådgive hende dårligt og bobestyreren af Michael Jacksons hus for at behandle hende dårligt. Det skriver CNN.

Ifølge Katherine Jacksons advokat, Sandra Ribera, forlad Katherine Jackson Calabasas i Californien den 15. juli for at flyve til Albuquerque i New Mexico for at være med til en af hendes sønners koncert. Hun skulle have rejst med sin ældste datter, Rebbie.

Men når Katherine Jacksons barnebarn og Michael Jacksons datter, Paris, i den forgange uge forsøgte at få fat på sin farmor fik hun at vide af Rebbie og Janet Jackson, at hun ikke kunne tale lige nu, fortæller advokat Sandra Ribera.

"Ingen har snakket med hende"

Katherine Jacksons advokat, Sandra Ribera, siger ifølge CNN, at farmor Jackson ikke har kontaktet Michael Jacksons tre børn i en uge, selv om de har boet hos hende, siden deres far døde for tre år siden.

- Der er ikke før gået 24 timer uden, at hun har snakket med børnene. Jeg er bekymret for, at hun aldrig ville gøre dette. Vi har ingen ide om, hvad der sker med hende. Ingen har snakket med hende, siger Sandra Ribera til CNN.