Menneskejagt i Tyskland: 19-årig har dræbt en ni-årig dreng og vist liget frem på nettet

I en video på nettet sidder en 19-årig tysk mand og praler ved siden af liget af sin kun ni år gamle nabo. Politiet jagter den 19-årige og kan ikke udelukke, at han også har dræbt en kvinde.

Foto af den 19-årige gerningsmand udsendt af det lokale politi. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tysk politi har med helikoptere og sporhunde iværksat en større menneskejagt efter en 19-årig mand, som mistænkes for at have knivdræbt sin nabodreng på ni år og derefter pralet af drabet i en video lagt online. Det skriver Süeddeutsche Zeitung.

Politiet i byen Bochum i delstaten Nordrhein-Westfalen i det vestlige Tyskland oplyser, at drabet mandag blev alarmeret af folk, som havde set klippet på netværket »Darknet«, der ofte bruges af kriminelle til at handle våben, narkotika og børnepornografi. Det skriver avisen.

Betjente rykkede mandag aften ud til den 19-åriges adresse, hvor de fandt barneliget i kælderen. Den kun ni-årige var blevet dræbt med flere knivstik.»Offeret og den mistænkte var naboer,« udtaler en talsmand for politiet ifølge Ritzau. Talsmanden tilføjer, at myndighederne ikke har nogen idé om et muligt motiv, ej heller har de »nogen, de kan spørge.«

Einsamer Wolf

Den mistænkte beskrives af politiet som en slank, arbejdsløs og socialt tilbagetrukket mand, der ikke er kendt af politiet. Han er trænet i kampsport og angiveligt iført camouflagetøj. Han er muligvis bevæbnet.

Efterforskere siger ifølge Ritzau, at de ikke kan udelukke, at manden også har dræbt en kvinde. Manden skulle eftersigende have sagt, at han har »kæmpet mod et bæst på 120 kilo«, og at »hun kæmpede mere imod, end barnet gjorde«.

Politiet oplyser, at selv om bemærkningen kunne være fup, så tager det den meget alvorligt.