Melania Trump præsenterer årets juletema. Der hænger patriotisme på træet

Der er julestemning i Det Hvide Hus, der mandag kunne præsentere årets funklende juletema.

 

Årets juledekorationer i Det Hvide Hus er valgt af førstedamen Melania Trump og temaet er »The Spirit of America«.

Ifølge mediet The Hill har flere end 225 frivillige fra alle 50 stater arbejdet på de mange dekorationer.

»The Spirit of America funkler i @WhiteHouse! Jeg er meget glad for at dele denne smukke udstilling af patriotisme med alle og glæder mig over, at alle skal opleve skønheden i #julesæsonen!« skriver Melania Trump om juletemaet på Twitter.

Patriotismen hænger da også bogstaveligt talt på træet.

Det officielle juletræ står i The Blue Room, er 18 meter højt og dekoreret med papirblomster, der hædrer blomstersymbolerne i alle USAs 50 stater.

Årets peberkagehus skildrer flere nationale vartegn, herunder The Alamo, Gateway Arch og The Liberty Bell. Ifølge Det Hvide Hus skulle der over 200 kilo honningkager, 18 kilo chokolade og 12 kilo glasur til for at skabe udstillingen i The State Dining Room.

I alt er der ifølge The Hill 58 juletræer, 15.000 buer og flere end 2.500 lys.

»Denne jul vil jeg ære dem, der har formet vores land og gjort det til det sted, vi er stolte af at kalde vores hjem, og jeg er glad for at annoncere vores ferietema i Det Hvide Hus, »The Spirit of America«,« sagde Melania Trump ifølge The Washington Times.

»Når jeg rejser rundt i landet, er jeg inspireret af de hårdtarbejdende mennesker og familier, som jeg møder. Uanset hvilken stat de hører hjemme i, deler mange amerikanere et stærkt sæt værdier og dyb forståelse for vores store nations traditioner og historie.«