Medlemmer af Snoop Doggs følge anklaget for voldtægt

To medlemmer af den amerikanske rappers følge er blevet arresteret i England for voldtægt af en ung pige - kun få dage før megastjernen spillede i Danmark.

Foto: MARIO ANZUONI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Snoop Dogg og hans såkaldte entourage har før været i problemer i England. Og nu er den gal igen.

To af rapperens venner er blevet arresteret i England for at voldtage en pige til et afterparty efter stjernens koncert i Cardiff, Wales, skriver The U.K. Sun.

Politiet beskriver offeret som en "ikke almindelig groupie" og rapporterer, at hun var blevet inviteret til et afterparty, hvor de to mænd angiveligt tvang hende til samleje i et hotelværelse betalt af Snoop Dogg. Rapperen bliver muligvis indkaldt som vidne, men er ikke selv tiltalt.

Snoop Dogg har netop gæstet Danmark i både Aarhus og København henholdsvis onsdag d. 12. og torsdag d. 13. oktober kun få dage efter hændelsen.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at Snoop Dogg er sat i forbindelse med en voldtægt i Storbritannien. Tilbage i 2003 blev medlemmer af hans følge anklaget for voldtægt af en make-up artist, og i 2007 blev rapperen nægtet adgang til Storbritannien efter at have medvirket i et slagsmål i Heathrow lufthavn.