May og Corbyn suspenderer valgkamp efter Manchester-tragedie

Premierministeren og lederen af oppositionen er blevet enige om at stoppe valgkampen på ubestemt tid.

Foto: HANDOUT. Engelsk premierminister, konservative Theresay May, og hendes modstander i valgkampen, Labour Jeremy Corbyn har udskudt valgkampen som følge af terrorangrebet i Manchester, der har kostet 19 mennesker livet.
Læs mere
Fold sammen

Jeremy Corbyn, leder af Storbritanniens største oppositionsparti, Labour, siger, at han og premierminister Theresa May er blevet enige om at suspendere valgkampen op mod det britiske parlamentsvalg på grund af hændelserne i Manchester mandag aften.

- Jeg har talt med premierministeren, og vi er blevet enige om, at den nationale valgkamp op til parlamentsvalget vil blive suspenderet, skriver Jeremy Corbyn i en pressemeddelelse.

Tidligere oplyste en unavngiven kilde fra De Konservative til Sky News, at regeringspartiet ville indstille valgkampen på ubestemt tid.

Meldingerne kommer, efter at 19 er blevet bekræftet døde i forbindelse med en popkoncert i Manchester mandag aften.

Britisk politi har oplyst, at det sent mandag aften modtog anmeldelser om en eller flere eksplosioner ved Manchester Arena.

Foreløbigt efterforsker britisk politi hændelsen som en "terrorhandling".

- Jeg er forfærdet over gårsdagens begivenheder i Manchester. Mine tanker går til familier og venner til dem, der er blevet dræbt og såret, skriver Jeremy Corbyn.

- I dag vil hele landet sørge over de mennesker, som har mistet deres liv, tilføjer han.

/ritzau/