Mand anholdt for knivangreb på tre teenagere i Haag

En 35-årig mand er blevet anholdt som følge af et knivangreb i Haag fredag, oplyser hollandsk politi.

Adskillige personer er fredag aften blevet såret under et knivangreb i Haag. Politiet ankommer til Grote Markstraat, et af de store shopping gader i centrum af den hollandske by. Fold sammen
Læs mere
Foto: SEM VAN DER WAL

Hollandsk politi har anholdt en 35-årig mand for et knivangreb i Haag fredag aften, hvor tre teenagere blev såret.

- Manden har ingen fast bopæl. Han bliver overført til en politistation, hvor han vil blive afhørt, skriver politiet på Twitter tidligt lørdag aften.

En 13-årig dreng og to 15-årige piger blev stukket ned i angrebet, der fandt sted ved Grote Marktstraat, som er et stort shoppingområde i centrum af byen.

Haag er med godt en million indbyggere den tredjestørste by i Holland.

De tre ofre blev hurtigt sendt til hospitalet, men allerede senere samme aften blev de udskrevet. De kendte ikke hinanden.

Politiet har ikke meldt noget ud om, hvad mandens motiv til overfaldene skulle være. Det efterforsker bredt, lød meldingen tidligere lørdag.

Grote Marktstraat var fredag aften tæt befolket af folk, som var på udkig efter gode tilbud i anledning af black friday. Billeder fra stedet viser kunder, der i panik løber fra gerningsstedet.

Angrebet fandt sted, få timer efter at to personer blev dræbt af knivstik i den centrale del af London i England.

Den formodede gerningsmand ved det overfald, en 28-årig mand, blev overmandet af forbipasserende og skudt og dræbt af politiet.

/ritzau/Reuters