Mand affyrede skud på torv i Oslo

En mand i Oslo har affyret flere skud på et torv i. Det melder norsk politi om på Twitter. Der er indtil videre ikke beretninger om tilskadekomne, og manden meldes at være pågrebet af politiet.

En mand er anholdt af norsk politi bagved Oslo Domkirka, da han for kort tid siden affyrede skud i en gågade i Norges hovedstad. Der er indtil videre ikke meldinger om tilskadekomne, men politiet fortæller, at de er ved at efterforske sagen. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Bo Olsen

Politiet i Oslo har for kort tid siden, i et Twitter-opslag, meldt ud, at en mand bevæbnet med et skydevåben affyrede skud på Stortorvet i Oslo. Meldingen på Twitter lyder indtil videre ikke om tilskadekommende, og manden er blevet pågrebet af politiet.

Skuddende var ifølge politiet rettet mod facaden på en bygning, men hvad, motivet for gerningen er, vides ikke endnu.

Politiet i Oslo er i gang med at efterforske sagen, samt hvilke skader der er blevet påført bygninger og eventuelt personer. De er indtil videre i gang med at afhøre vidner, der har set manden skyde mod bygninger.

»Vi fik meldinger om en mand, som gik rundt på Stortorget og skød rundt om sig, med det som tilsynelatende var et skarpladt våben. Vi fik ikke oplysninger om, at han har sigtet på personer, men at han skød mod bygninger,« siger operationsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NRK.

Manden blev andholdt bag Oslo Domkirke, og det var ikke nødvendigt for politiet at affyre skud, skriver de på Twitter. Manden lagde dog ikke frivilligt sit våben fra sig, fortæller politiet.

»Han var ikke interesseret i at efterkomme kravet om at lægge våbenet fra sig, og blev til slut pågrebet af mandskaber fra beredskabstroppen,« siger Hekkelstrand.

Gerningsmanden meldes at være i starten af 20'erne. Ifølge politiet melder intet om, at der skulle være flere personer involveret i skyderiet.

Opdateres...