Make my day, Dirty Harry

Clint Eastwood i gang med nyt og hemmeligt filmprojekt. Hollywoods jungletrommer taler om en ny Dirty Harry-film

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er 37 år siden, at Clint Eastwood første gang spillede den hårdkogte politimand Harry Callahan, bedre kendt som Dirty Harry. Frem til 1988 indspillede han fem film med Dirty Harry som frontfigur.

Holder forlydenderne i Hollywood vand, kan der være en sjette film på vej.

Ifølge avisen The Scotsman begyndte Hollywoodrygterne, da magasinet Variety i sidste uge skrev, at 77-årige Eastwood spiller hovedrollen i sin nye film, der har premiere til december.

Der er ikke sluppet meget ud om, hvad filmen handler om. Blot at den hedder "Gran Torino". Det er navnet på en Ford fra 1970'erne, og ifølge forlydenderne handler filmen om, at en nu pensioneret Dirty Harry jagter en morder, der har dræbt to politifolk, en af dem Dirty Harrys barnebarn. Morderen kører i en gammel Gran Torino.

Hverken Eastwood eller filmselskabet Warner Brothers har bekræftet, at Dirty Harry vender tilbage, men gør han det, bliver det ikke første gang, at en tidligere succesfigur genopstår i de seneste år.

Harrison Ford er i maj tilbage i biograferne som "Indiana Jones", Sylvester Stallone kom tidligere i år med en ny film om "Rambo", i fjor var han aktuel med bokseren "Rocky"s comeback, og Bruce Willis indspillede i 2006 endnu en film i "Die Hard"-serien

/ritzau/