Madonna styrede Super Bowl

Som half time-underholdning til nattens Super Bowl-finale i Indianapolis havde Madonna sølle tolv minutter at gøre godt med. Men mere havde den 53-årige superstjerne heller ikke brug for. Og hun styrede med et selvsikkert supershow.

53-årige Madonna giver den gas på scenen. Fold sammen
Læs mere
Foto: TIMOTHY A. CLARY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

New England Patriots var stadig foran, da Madonna halvvejs henne gik på banen til nattens Super Bowl football-finale.

Senere fik patrioterne høvl af The New York Giants. Men musikalsk var nattens store vinder Madonna.

I bedste Kleopatra-outfit blev Madonna bogstaveligt talt kørt i stilling på en kæmpe guldbelagt trone. Og med et tv-publikum på flere hundrede millioner tog den 53-årge alenemor fra første strofe alle med storm.

Video: Se teaser for Madonna-showet (artikel fortsætter)

Med et stort lysende smil lagde hun for med 90'er-hittet 'Vogue'.

Under en vovet akrobatdans i sangen 'Music' var det nær gået galt, da Madonna et kort sekund vaklede på stiletterne. Men hun genvandt balancen.

Og da de langt yngre kolleger fra duoen LMFAO hoppede på scenen og sammen med deres idol leverede nogle strofer fra deres hit 'Party Rock Anthem', blev al usikkerhed ryddet af vejen.

Madonna dansede og sang/mimede, som var hun 25 år igen.

Og efter Nicki Minaj og M.I.A. havde stillet sig i position på hver sin side af Madonna, leverede de aftenens hidtidige musikalske højdepunkt: den sex-spændte single 'Give Me All Your Luvin'' - med der til hørende cheerleaders i massevis.

Men med typisk Madonna'sk effektivitet havde hun fået plads til endnu mere i sin lille minikoncert:

Således skiftede kvinden - uden hvis inspiration både Katy Perry og Lady Gaga begge ville være fysiske umuligheder -  endnu engang tøj. Og iført overraskende lødig sort maxikjole, skiftede Madonna mimeriet ud med rigtig sang og en forrygende udgave af 80'er-klassikeren 'Like a Prayer'.

Denne gang fik Madonna flot tenor-hjælp af pop-geniet Cee Lo Green. Og hermed var kronen sat på et lille 12-minutters popmesterværk.

Video: Se Madonnas nye single med rapperne M.I.A. og Nicki Minaj