Lisa Marie Presley skal begraves i Graceland

Elvis' eneste datter skal begraves i hans hjem i Memphis, Graceland. Hun skal ligge ved siden af sin søn.

Fans hyldede og lagde blomster ved Graceland fredag, efter at det stod klart, at Lisa Marie Presley var død. Hun skal begraves i Graceland. Karen Pulfer Focht/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lisa Marie Presley, datter af Elvis Presley, der torsdag døde, skal begraves i Graceland, der var Elvis' hjem i Memphis i delstaten Tennessee.

Det oplyser en repræsentant for Lisa Maries datter Riley Keough.

Lisa Marie Presley døde torsdag i en alder af 54, efter at hun blev hastet til et hospital i Los Angeles, efter at hun angiveligt fik et hjertestop i sit hjem.

»Lisa Maries sidste hvilested bliver i Graceland, ved siden af hendes elskede søn, Ben,« siger repræsentanten for Presleys 33-årige datter.

Ud over den 33-årige datter efterlader hun sig tvillingedøtrene Finley og Harper, der er 14 år.

Lisa Marie Presleys søn, Benjamin Keough, døde i 2020 som 27-årig. En retsmediciner fra Los Angeles har konkluderet, at han døde som følge af selvmord.

To dage inden hendes død torsdag var Lisa Marie Presley til stede ved prisuddelingen Golden Globes.

Her modtog skuespilleren Austin Butler prisen som bedste skuespiller for portrætteringen af Lisa Marie Presleys far i filmen »Elvis«.

»Mit hjerte er fuldstændig knust på vegne af Riley, Finley, Harper og Priscilla (Lisa Maries mor, red.) over det tragiske og uventede tab af Lisa Marie,« siger Butler i en udtalelse fredag.

»Jeg er evigt taknemmelig for den tid, jeg var heldig nok til at være tæt på hendes skinnende lys og vil for altid værne om de stille øjeblikke, vi delte. Hendes varme, hendes kærlig og hendes autenticitet vil altid blive husket.«

Som Elvis' eneste datter var Lisa Marie Presley ejer af den enorme bolig Graceland, der blev en populær turistattraktion i byen.

Hun var ni år gammel, da Elvis i 1977 døde af et hjerteanfald som 42-årig.

Elvis og andre medlemmer af familien er også begravet i Graceland.

/ritzau/Reuters