Kvinde opdagede, at arbejdskollega er hendes biologiske mor

 

En kvinde fra Ohio opdagede, at hendes biologiske mor er en arbejdskollega, som hun havde kendt i næsten fire år, da de blev genforenet.

En kvinde fra Youngstown i Ohio blev mandag genforenet med sin biologiske mor, som hun åbenbart har arbejdet sammen med i omkring fire år. Hun fandt først ud af, hvem hendes mor var, efter Ohios sundhedsmyndigheder frigav de relevante fødselsregistrer.

38-årige La-Sonya Mitchell-Clark har altid gerne ville vide, hvem hendes biologiske mor var, og hun var chokeret, da hun fandt ud af, at de havde arbejdet sammen i årevis, da hun fandt hende på Facebook.

Hendes mor Francine Simmons har altid gerne villet i kontakt med sin datter, men hun vidste ikke hvordan, ind til registrene blev frigivet.

»Jeg blev gravid, da jeg var 14. Jeg fik hende, da jeg var 15. Jeg blev sendt til et hjem for piger. Jeg fødte hende. Jeg fik ikke lov at give hende et navn, men i mit hjerte har hun haft et navn alle disse år,« fortæller moderen.

Det viste sig også, at La-Sonya har tre andre søstre, som hun ikke kendte til, og en af dem arbejder endda i den samme virksomhed. At de kun bor seks minutter væk fra hinanden er endnu et plus, da de nu kan være en del af hinandens familier.