Kvinde med skjult identitet ringede til MH370-pilot

Historien om det forsvundne malaysiske fly, MH370, bliver mere mystisk dag for dag. En kvinde, som hold sin identitet skjult, ringede til en af piloterne om bord på flyet.

Hvem var kvinden, der ringede til luftkaptajnen på flight 370 fra Malaysia Airlines få timer før, flyet forsvandt sporløst? Fold sammen
Læs mere
Foto: BAZUKI MUHAMMAD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet i Malaysia er på jagt efter en ukendt kvinde, som er blevet knyttet sammen med flyet MH370, der på mystisk vis er forsvundet. Ifølge Daily Mail ringede kvinden op til flyets luftkaptajn, Zaharie Ahmad Shah, få timer før flyet forsvandt sporløst.

Kvinden ringede til luftkaptajnens mobiltelefon fra en mobiltelefon med taletidskort i, og de to talte sammen i et par minutter.

Ingen ved, hvem kvinden er, for selv om det er lykkedes det malaysiske politi at lokalisere den forretning, hvor kvinden købte taletidskortet til telefonen, har man ikke kunnet identificere kvinden, fordi hun anvendte en falsk identitet, da hun købte kortet.

Læs også: Miraklerne og døden i luften

Ifølge Daily Mail er en af teorierne bag flyforsvindingen, at luftkaptajnen skulle have forbindelse til et terrorornetværk. Derfor betragter man samtalen med den ukendte kvinde som særdeles relevante for bestræbelserne på at finde ud af, hvad der skete med MH370 og de 239 mennesker ombord.

Flyet forsvandt sporløst natten til 8. marts. I går, lørdag, kom det frem, hvordan flyets anden pilot havde kommunikeret med kontroltårnet i Kuala Lumpur i de sidste 54 minutter frem til flyet forsvandt sporløst.

Og selv om der siden den 8. marts har været intense eftersøgninger i gang efter flyet i havene omkring Kina, Vietnam og Australien, har man endnu ikke med sikkerhed lokaliseret flyet eller vragrester efter det.

I skrivende stund bliver flyet eftersøgt i den sydlige del af Det Indiske Ocean.