Kvinde gror Movember-skæg

... og andre kuriøse historier fra hele verden.

Foto: Kim Haugaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

25-årig mand sluger 220 diamanter

JOHANNESBURG: Sydafrikansk politi har anholdt en 25-årig mand, som slugte 220 slebne diamanter i et forsøg på at smugle dem ud af landet. Det skriver Boston.com.

Chefen for den sydafrikanske politistyrke Paul Ramaloko fortæller, at manden blev anholdt tirsdag nat, mens han ventede i køen til sikkerhedstjekket i O.R. Tambo International Airport udenfor Johannesburg på vej til Dubai. Her afslørede en scanning af manden, at han havde diamanter i kroppen.

Ramaloko fortæller, at diamanterne er 2,3 millioner dollar værd, og myndighederne mener, at manden tilhører en smuglerkæde. I marts forsøgte en anden mand nemlig at lave det samme trick. Sydafrika er en af verdens største diamantproducenter.

Teenager idømmes 10 års regelmæssige kirkebesøg

OKLAHOMA: En teenager fra Oklahoma, dømt for drab, har fået tildelt 10 års prøvetid med krav om regelmæssige kirkebesøg. Det skriver huffingtonpost.com.

Tyler Alred på 17 år havde drukket, da han smadrede sin pickup-truck 3. december 2011 og dræbte sin ven, 16-årige John Luke Dum, som var passager i bilen. Alred havde ikke drukket mere, end hvad loven tillader, men fordi han var under den lovlige alder for at drikke alkohol, blev han alligevel bedømt til at have kørt under indflydelse af alkohol. I stedet for at idømme teenageren fængsel gav retten ham en særlig dom: for at holde sig ude af fængsel, skal Alred bestå sin gymnasieeksamen, få eksamen fra håndværksskolen, tage stof-, alkohol og nikotintest i et år, gå med et stof- og alkoholarmbånd, tage del i et panel for berørte ofre samt gå regelmæssigt i kirke de næste ti år. Ifølge en juridisk professor fra University of Oklahoma giver den sidste del af dommen nogle juridiske problemer på grund af adskillelsen af stat og kirke.

Kvinde gror Movember-skæg

ENGLAND: En kvinde med sygdommen polycystisk ovariesyndrom, som giver hende skægvækst på grund af et særlig højt niveau af testosteron, har besluttet sig for at deltage i Movember-kampagnen mod kræft ved at lade skægget stå. Det skriver Mirror Online. Siobhain Fletcher på 36 år tilslutter sig dermed tusindvis af mænd i hele Storbritannien og over hele verden, som ikke barberer sig i november måned for at øge bevidstheden om kræft hos mænd. Normalt barberer Fletcher sig hver anden dag, men altså ikke denne måned.

-Hvis jeg kan gå ud på gaden med overskæg i en måned, så kan mænd, der oplever helbredsproblemer, også gå hen og blive testet. Jeg synes, det er forfærdeligt, at nogle mænd er for flove til at tage en simpel test, der kunne redde dem fra prostata- eller testikelkræft, siger hun. Hun overvejer desuden at få en ’Big Shave-Off’ i slutningen af måneden for at skabe endnu mere opmærksomhed.