Kvinde dræbt af skud i Malmø

En kvinde i 30erne er død af sine skader efter skudepisode i Malmø. Politi leder efter en eller flere mænd.

Foto: 50090 Johan Nilsson/TT

Efter en skudepisode i Malmø er en kvinde i 30erne død af sine kvæstelser. Det oplyser svensk politi ifølge avisen Aftonbladet og TV-stationen SVT.

De pårørende er underrettet.

Yderligere to personer behandles ifølge Aftonbladet og SVT for deres skader. De er ikke kommet alvorligt til skade, skriver avisen.

Ifølge de to medier er kvinden blevet skudt i hovedet. Hun skal desuden have haft en baby med sig – babyen er uskadt, lyder det.

Aftonbladet skriver videre, at da skudepisoden fandt sted, skal kvinden med babyen på armen have været sammen med en mand.

De oplysninger er ikke bekræftet af politiet.

»Jeg kan ikke kommentere de oplysninger på nuværende tidspunkt,« sagde talsmand Calle Persson tidligere mandag.

Politiet fik meldingen om skyderiet omkring klokken 10 mandag.

Skyderiet skete i Ribersborg-kvarteret i den centrale del af Malmø.

Politiet har endnu ikke oplyst noget om motiv til skyderiet. Aftonbladet skriver, at politiet leder intensivt efter en eller flere gerningsmænd.

Detaljerne ved skyderiet står ikke klart. Et vidne siger til Aftonbladet, at han hørte tre skud og flygtede ind og låste sin dør. Et andet vidne beskriver mellem otte og ti skud.

SVT har angiveligt fået fat i en video, kort efter at skuddene var faldet. Her kan man se en sortklædt person løbe først i en retning og derefter i den modsatte retning.

Kort efter skyderiet melder politiet om en bilbrand i kvarteret Lorensborg i Malmø. Det vides ikke, om episoderne hænger sammen.

Det siger polititalsmand Calle Persson til Aftonbladet.

»Vi prøver at finde ud af, om det kan kobles sammen, fordi hændelserne ligger tæt på hinanden både tidsmæssigt og geografisk,« siger han.

/ritzau/