Kvinde død af kvæstelser fra lastbilangreb i Stockholm

60-årig kvinde døde fredag på sygehuset af de kvæstelser, som hun fik ved lastbilangreb i Stockholm 7. april.

Arkivfoto. 60-årig kvinde døde fredag på sygehuset af de kvæstelser, som hun fik ved lastbilangreb i Stockholm 7. april. Fold sammen
Læs mere
Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Svensk politi oplyser, at en kvinde er død af kvæstelser, som hun fik ved et lastbilangreb i Stockholm. Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

»Yderligere en person er død som følge af terrorangrebet på Drottninggatan 7. april,« skriver det svenske politi på sin hjemmeside.

Det er en 60-årig kvinde, som døde fredag morgen. Hun var indlagt på et sygehus i det sydlige Sverige, hvor hun blev behandlet for de kvæstelser, som hun fik ved angrebet.

Kvinden er det femte dødsoffer for angrebet. 15 personer blev kvæstet.Angrebet skete ved stormagasinet Åhléns i Drottninggatan i det centrale Stockholm, da en lastbil bragede ind i fodgængere.

Svensk politi har anholdt en 39-årig usbekisk mand, der var blevet udvist af Sverige, for angrebet. Han er fortsat fængslet.

Den 39-årige erkendte få dage efter et grundlovsforhør, at det var ham, der sad bag rattet i den lastbil, der kørte ind i menneskemængden i den svenske hovedstad.

Det er siden angrebet kommet frem, at han tidligere har udtrykt sympati for »ekstreme organisationer«, deriblandt den militante bevægelse Islamisk Stat.