Kate og William slæber fransk magasin i retten

Det britiske hertugpar har »indledt retlige skridt« mod det franske magasin, der har offentliggjort billeder af en topløs hertuginde Catherine.

Foto: Wong Maye-E
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den britiske prins William og hans hustru, hertuginde Catherine, vil ikke finde sig i, at det franske magasin »Closer« har publiceret billeder af den topløse hertuginde på ferie i Sydfrankrig.

Parret har således »indledt retslige skridt« mod det franske magasin, oplyser en talsmand for det britiske hof ifølge BBC.

Magasinet er blevet solgt i kiosker i Frankrig fra i dag, fredag, og på de grynede billeder - taget med zoom fra meget lang afstand - kan man blandt andet se hertuginden tage sin bikini af.

Billederne er blevet taget, da hertugen og hertuginden i sidste uge var på privat ferie på dronningens nevø, Lord Linleys, franske slot.

Sladderbladets redaktør har sagt, at parret var »synlige fra gaden«, men parret skal være rasende og sårede over billederne, da de føler, at deres privatliv er blevet krænket.

- Disse billeder er ikke spor chokerende. De viser en ung kvinde, der solbader topløs, lige som millioner af kvinder, man ser på strande, siger redaktøren for Closer, Laurence Pieau, ifølge BBC.

Også de ellers så skandalehungrende britiske aviser blev tilbudt billederne i sidste uge, men de afviste at trykke dem.