Kano-mandens kone også anholdt

Konen til den 57-årige John Darwin, der sidste weekend dukkede op efter fem års forsvinden, er vendt hjem. Hendes mand blev i går sigtet for bedrageri.

Den 57-årige John Darwin, der har været forsvundet i fem år, blev i går sigtet for bedrageri og dokumentfalsk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Cleveland politi

Gåden til mysteriet om den forsvundne såkaldte "kanomand", 57-årige John Darwin, der sidste weekend dukkede op i London efter i flere år at have været erklæret død, er måske på vej til en endelig løsning.

Ifølge den engelske avis Daily Mails hjemmeside landede hans 55-årige kone i morges i lufthavnen i Manchester, hvor hun straks blev anholdt af politiet. Hun ventes senere i dag at blive afhørt,.

John Darwin selv blev i går sigtet for bedrageri og dokumentfalsk.

Den nu 57-årige brite blev meldt savnet af sin kone i marts 2002, hvor han forsvandt på en kanotur i Nordsøen ud for det nordøstlige England. Selv ikke en intens eftersøgningsoperation bar frugt.

Året efter blev han erklæret død.

Men sagen tog en underlig drejning, da John Darwin sidste weekend meldte sig til politiet i London. Og da der i ugens løb pludselig dukkede friske billeder frem af parret fra Panama, skred politiet til handling. Mistanken om bedrageri var styrket.

Ifølge britiske medier har John Darwins kone for nylig fået udbetalt livsforsikringen efter sin mand og var i færd med at etablere et nyt liv i Panama.

I går erkendte konen overfor britiske medier, at parret har levet skjult side om side i flere år. Men manden mystiske liv har de holdt skjult for parrets to sønner.