Kannibalsag ryster Rusland: Politiet fandt billede af tiltalte med afskåret hånd i munden

En sag om et kannibalistisk ægtepar ryster i Rusland. De mistænkes for op til 30 mord og er tiltalt for ét. De har bl.a. taget selfies hvor afskårede kropsdele figurerer.

Russisk politi undersøger lige nu et ægtepar. De er mistænkt for at være kannibaler. AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ Fold sammen
Læs mere
Foto: PATRIK STOLLARZ

Hannibal the Cannibal. Et russisk ægtepar er lige nu anklaget for at have dræbt en kvinde, mistænkt for at have skåret hende i stykker, taget selfies med hendes afskårede kropsdele og at have bragt ligdelene med sig hjem. En 35-årig mand har tilstået drabet. Det skriver nyhedsbureauet Interfax.

Det hele foregik i den russiske by Krasnodar. Men det ene mord har givet anledning til spekulation. Tre russiske medier, Kuban 24, Live Kuban og magasinet Life melder, at ægteparret muligvis står bag 30 mord siden slutningen af 1990'erne.

Det vil politimyndighederne i Krasnodar dog ikke bekræfte. Talskvinden for myndigheden, Natalia Smyatskaya, bekræfter, at der er tale om en mordsag til Kuban Live. Hun siger videre, at mediehistorierne bliver undersøgt.

»Kriminalsagen bliver undersøgt som mord. Den handler om en mand, som er fotograferet med resterne af en kvinde. De andre sager bliver undersøgt,« siger hun til Live Kuban.

Det var en selfie, der ansporede politiet mod hovedmistænkte. Den 35-årige mand. En tabt mobiltelefon, som ikke var låst, var fyldt med billeder. Manden havde bl.a. en menneskehånd i munden, der var et billede af et menneskehoved uden krop og en afskåret skalp, der lå på jorden, skriver medierne.

Rygterne

Ifølge magasinet Life har mandens hustru tilstået, at ægteparret står bag 30 mord. Det er dog ikke bekræftet. Kuban 24 og Live Kuban melder, at politiets efterforskere har fundet videoer blandt parrets ejendele.

Under en ransagning har de således fundet videoer, der omhandler tilberedning af menneskekød. De fandt et billede fra 29. december 1999: Her lå et menneskehoved på et fad. Med mandariner og med olivener i øjenhulerne. Derudover skulle der være fundet flapper af menneskehud i deres hjem.

Politiet har dog heller ikke bekræftet disse oplysninger.