Japansk milliardær søger livsledsager: Og hun skal med ham til Månen

Milliardæren Yusaku Maezawa opfordrer kvinder til at skrive sig op til et »matchmaking event,« hvor de kan møde ham. Den, han bedst kan lide, får en tur til Månen.

Foto: Toru Hanai/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er noget af en date, den japanske milliardær, Yusaku Maezawa, har inviteret på. Han leder efter den helt særlige person, som kan tage med ham til Månen. I bogstavelig forstand.

Det skriver CNN.

Det er ikke længe siden, at modemogulen Maezawa slog op med sin hidtidige kæreste, men han er ikke desto mindre klar til at lede efter en ny person at dele livet med. Og finder han hende, skal hun med på en tur omkring Månen i 2023, skriver Maezawa i et opslag, hvor han opfordrer kvinder til at melde sig til en konkurrence om hans gunst og en tur til Månen.

Når Tesla-direktøren Elon Musk i 2023 sender den første turistraket på tur mod Månen, forventer Maezawa nemlig at være om bord. Og han vil altså have en »livsledsager« med.

»Mens jeg langsomt overmandes af følelser som ensomhed og tomhed, er der én ting, jeg tænker på: fortsat at elske en kvinde,« skriver Maezawa i opslaget.

»Jeg vil finde en livsledsager. Og med min fremtidige partner vil jeg råbe vores kærlighed og verdensfred ud fra det ydre rum.«

Derfor har han nu skrevet en åben invitation til kvinder, der kunne være interesserede. Det eneste, de skal gøre, er at skrive sig op til et »matchmaking event,« hvor de kan møde ham, skriver The Guardian.

Den ideelle partner skal være over 20 år – Maezawa selv er 44 år gammel – og have en »kvik og positiv« personlighed, ligesom hun naturligvis må have en interesse for rumfart, står der på hjemmesiden, hvor Maezawa inviterer dem til eventet.

Ansøgningsfristen udløber 17. januar, og i marts vil Maezawa så annoncere sin endelige beslutning og udpege den, der bliver hans kommende livsledsager og vinder af en tur til Månen.

Maezawa står bag Zozo, Japans største online tøjhandel, og han solgte sidste år virksomheden til Softbank for knap 25 milliarder kroner. Siden da har han flere gange gjort sig bemærket på sociale medier med en række opsigtsvækkende opslag og opdateringer.

Ifølge The Guardian lovede han for eksempel knap 61.000 kroner væk til 1.000 af hans syv millioner Twitter-følgere i sidste uge. Han skrev, at det var et »socialt eksperiment«, som skulle undersøge, om pengene gjorde følgerne gladere.

Hvem der modtager pengene, vides endnu ikke. De udvælges vilkårligt blandt alle dem, der har retweetet milliardæren på nytårsdag, skriver The Guardian.