Israelske luftangreb dræber seks i Gaza

Mindst seks palæstinensere meldes dræbt, efter at Israels militær har udført luftangreb i den nordlige del af Gazastriben.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GAZA: Israel har onsdag og torsdag angrebet det nordlige Gaza med mindst seks dræbte til følge samt flere sårede. Det oplyser nyhedsbureauet AFP.

Angrebene kommer efter, at flere raketter afsendt fra Gaza har ramt det sydlige Israel.

Et af de israelske luftangreb kostede tre personer livet, og kvæstede endnu en person øst for den palæstinensiske flygtningelejr al-Maghazi.

- Den israelske hær ramte en gruppe af terrorister, der var i færd med at afsende raketter mod Israel fra Gazastriben, siger en talsmand fra det israelske militær til AFP.

De palæstinensiske myndigheder i Gaza siger derimod, at de tre dræbte var civile.

Kilder oplyser til AFP, at ofrene kørte i en bil, da de pludseligt blev ramt af et israelsk missil.

En lille, radikal udbrydergruppe af den militante organisation Hamas har taget ansvaret for nogle af de raketter, der har ramt Israel de seneste dage. Raketterne, som de militante har sendt mod israelerne, har dog ikke ramt nogen personer, skriver AFP.

I juni var der mere end 150 raketafskydninger fra Gaza mod Israel, og her blev fem israelere såret. Gengældelsesangreb udført af Israel mod Gaza kostede 15 mennesker livet, skriver AFP.