Irsk avis offentliggør billeder af topløs Kate

Irsk tabloidavis har offentliggjort billeder af den engelske prins Williams kone, Kate Middleton, topløs.

Den britiske hertuginde Kate Middletons attributter er i den forgangne uge blevet genstand for stor opmærksomhed, og i morgen udgiver det italienske magasin ’Chi’ efter sigende en særudgave på 26 sider med hendes bryster som omdrejningspunkt. Foto: Action Images Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mens de engelske aviser har afstået fra at offentliggøre de kontroversielle, topløse billeder af hertuginden af Cambridge, Catherine Middleton, står det anderledes til i Irland. Her har tabloidavisen The Irish Daily Star offentliggjort 10 billeder af prins Williams kone topløs, mens hun solbader på et privat landsted i det sydfranske, oplyser nyhedsbureauet Reuters.

Til billederne lyder overskriften »Vred Kate sagsøger magasin på grund af billeder« med henvisning til, at det royale par har valgt at sagsøge det franske magasin Closer, som var det første medie, der bragte billederne.

En talskvinde for prins William udtaler:

- Der kan kun være tale om grådighed som motivation for denne handling.

The Irish Daily Stars redaktør, Mike O’Kane, er dog langt fra enig.

- Billederne af hertuginden bliver ikke behandlet anderledes end dem, vi får ind af andre berømtheder som Rihanna eller Lady Gaga, siger han til BBC.