Invitation går verden rundt: Er det her verdens mest krævende forældre?

»Hvis gaven ikke står på ønskesedlen, bedes I medbringe kvitteringen,« er bare ét af de krav, som et forældrepar har stillet fødselsdagsgæsterne til deres barns første fødselsdag.
Læs mere
Fold sammen

De fleste forældre ved med garanti, hvad deres barn har allermest brug for, når det gælder fødselsdagsønsker. Men sommetider kan forældres krav til omverdenen tage overhånd.

Fredag blev en ønskeseddel til en et-års fødselsdag offentliggjort på nyheds- og underholdningshjemmesiden reddit.com. Et opslag, som siden har skabt massiv debat på nettet.

Alene på reddit.com har ønskesedlen rystet over 6.000 kommentarer af sig. Og læser man kommentarerne, vil man hurtigt ane, at der her er tale om et forældrepar, der er gået over gevind.

Ønskelisten tager form af et brev, hvor forældreparret har præciseret barnets største ønsker ned til mindste detalje. Men derudover har forældreparret også formuleret en række krav til de inviterede fødselsdagsgæster. For eksempel beder de gæsterne om at medbringe kvitteringen, hvis de køber en gave, der ikke står på listen.

»Når vi bytter gaver uden kvitteringer, får vi kun halvdelen af værdien igen, så det er som at smide penge ud af vinduet, hvis der ikke følger en kvittering med gaven. Når modermælkserstatning koster os over 550 kroner om ugen, er det altid rart at kunne bytte gaver væk, som han ikke har behov for, så vi kan købe modermælkserstatning i stedet,« skriver forældreparret på ønskelisten.

De gør det også helt klart, at sønnen absolut ikke ønsker sig flere børnebøger, medmindre man køber den ene, der står på ønskesedlen.

I brevet uddyber de, at sønnen i øjeblikket har 32 bøger stående på sin boghylde og 25 bøger liggende klar, til han fylder tre år. Desuden hader han at få læst højt i øjeblikket, skriver de i brevet.

Her ses brevet:

Foto: IMGUR. Fold sammen
Læs mere

Gaver med guldklumpens navn på bør man i øvrigt også holde sig fra, hvis man vil glæde det beslutsomme forældrepar.

»Undlad venligst at købe gaver med hans navn på, som skal bruges udenfor huset. Beklædningsgenstande med navn på er hovedårsagen til, at børn bliver kidnappet, så vi har ikke behov for at skildre hans navn på tøj eller legetøj,« skriver forældreparret.

Afslutningsvist skriver forældreparret i brevet, der fylder en A4 side, at der vil blive udsendt en formel invitation inden længe. Gad vide, hvad der kommer til at stå i den?