Indisk politi forhører familier i britisk terrorsag

Familier og venner til tre af de mistænkte i terrorsagen fra Storbritannien bliver afhørt af indisk politi. Foreløbig ingen anholdelser.

Indisk politi siger mandag, at det forhører familiemedlemmer og venner til tre af de mistænkte i den britiske terrorsag, men politiet har ikke foretaget konkrete arrestationer.

Politikommissær Achyuta Rao fortæller, at politiet undersøger indholdet fra nogle cd'ere, der er blevet beslaglagt i hjemmene hos to af de mistænkte.

- Ingen er blevet anholdt endnu, men efterforskningen fortsætter. Der har ikke været nogle tilståelser, men vi er stadig i gang med at udspørge familiemedlemmer, venner og kolleger, siger Achyuta Rao.

En rapport søndag viser, at Kafeel Ahmed begyndte at undersøge, hvordan man fremstiller bomber få uger før, han tog til Storbritannien den 5. maj. Efterforskernes undersøgelser tyder på, at han handlede uden træning eller materiel assistance fra organiserede grupper. Og politiet har ikke kunne finde beviser på, at Kafeel Ahmed er tilknyttet en militant muslimsk organisation.

/ritzau/