Hvid iPhone 4 giver Apple hovedbrud

Den populære telefon skaber atter problemer for Apple.

Foto: Apple.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis du har gået og ventet på, at Apple ville sende sin hvide iPhone 4 på gaden i slutningen af juli, er det nu om at finde tålmodigheden frem.

Apple har nemlig netop meddelt, at kunder først vil få mulighed for at få fingrene i den hvide udgave af iPhone 4 senere på året. Firmaet indrømmer samtidig, at modellen har vist sig at være overraskende vanskeligt at producere, skriver Reuters.

Ifølge Apple har den sorte iPhone 4 ikke været påvirket af problemerne, og den kommer da også på danske hylder i slutningen af juli.

Derimod er oplyser Apple, at den hvide udgave "bliver ved med at være mere udfordrende at fremstille, end firmaet havde forventet til at starte med".

Apple giver dog ikke yderligere detaljer om, hvorfor lige nøjagtig den hvide farve skaber så store problemer, ligesom firmaet heller ikke oplyser en præcis dato for, hvornår den hvide telefon så vil være til rådighed.

Den populære amerikanske teknikhjemmeside Engadget.com spekulerer i, om forsinkelsen ligger hos den kinesiske leverandør Lens Technology. Tilsyneladende har det været sværere end påregnet at ramme den helt rigtige finish på telefonens panel.

Den nye iPhone har - på trods af sin popularitet - været årsag til en række hovedbrud for Apple. Værst var det, da telefonen tidligere på måneden blev beskyldt for at have antenneproblemer.

Læs også: Apple var advaret om antenneknas