Hospitalskilder: Israelsk luftangreb dræber kvinde og treårigt barn

Ved et israelsk luftangreb rettet mod Hamas har en kvinde og et treårigt barn mistet livet ifølge hospitalskilder. Angrebet kommer midt i tiltagende uro i området.

Et israelsk luftangreb rettet mod militante islamister i Gaza-striben har søndag kostet en palæstinensisk kvinde og hendes treårige datter livet, meddeler hospitalskilder ifølge Reuters.

Ifølge sundhedsministeriet i Gaza var kvinden 30 år gammel og gravid. En femårig dreng og en mand blev også såret ved angrebet.

Det israelske militær bekræfter, at der er blevet udført et angreb mod to militære områder tilhørende den militante, islamistiske organisation Hamas, der kontrollerer Gaza.

Det fik angiveligt et nærliggende hus til at styrte sammen, hvilket kostede kvinden og barnet livet.

Angrebet er gengældelse for, at der blev affyret raketter ind i det sydlige Israel lørdag. Raketterne blev ifølge de israelske myndigheder skudt ned af forsvarssystemet »Jernkuplen«, der har til formål at forsvare Israel mod raketangreb fra Hamas.

Israels angreb vækker frygt for, at situationen, der i forvejen er yderst anspændt, skal eskalere yderligere.

De seneste 12 dage er fire israelere og 22 palæstinensere blevet dræbt i Jerusalem, på Vestbredden, Gaza og andre israelske byer.

Samtidig er der nærmest dagligt sammenstød mellem stenkastende palæstinensere og israelske soldater, skriver Reuters.

Det har fået flere til at spekulere i, at et nyt palæstinensisk oprør er undervejs.