Hillary Clintons yndlingsserie er dansk

Glem alt om House of Cards, West Wing og andre amerikanske successerier om politik: Når Hillary Clinton slapper af, er det danske Borgen, der flimrer på skærmen.

Arkivfoto af Hillary Clinton i Washington DC 23. marts. Fold sammen
Læs mere
Foto: WIN MCNAMEE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

USAs måske kommende præsident Hillary Clinton bruger sin fritid på at kværne afsnit fra DRs kæmpehit Borgen. Det afslørede den tidligere førstedame og udenrigsminister, der er omgæret af rygter om hendes mulige præsidentambitioner, under en konference i New York i weekenden, skriver amerikanske New York Post.

»Jeg har lige opdaget en fremragende dansk serie om en kvinde, der bliver statsminister, og den er meget realistisk,« lød det fra Clinton.

Men selv om favoritserien er en »ukendt« dansk TV-serie, som New York Post beskriver den, kan heller ikke Hillary Clinton sige sig fri for at sluge Netflix-succesen House of Cards, der viser et bundkorrupt-Washington.

»Vi har ikke set den seneste sæson. Det eneste, jeg kan sige, er, at skuespillet er godt, men historierne urealistiske.«

Men om Hillary Clinton forsøger at gå i Sidse Babett-Knudsens fodspor, står endnu hen i det uvisse, og spekulationerne om hendes mulige kandidatur som demokraternes bud på en kommende præsident fortsætter lidt endnu.