Her er den tohovede skildpadde »Frank & Stein«

Det kunne være endt som en lille historie om en skildpadde, der blev forladt i den barske natur. Men så trådte Kathleen Talbot til, og pludselig fik historien pludselig en lykkelig slutning og endte i alverdens medier. Sammen med en række andre nyudklækkede skildpadder var den på vej over en vej, da Kathleen Talbot stoppede for at sikre sig, at alle de små kræ nåede helskindede over. Men den ene blev efterladt, så Talbot forbarmede sig over den, og umiddelbart troede hun, at den var overordentlig beskidt. »Frank & Stein«, som Kathleen Talbot har døbt snapskildpadden, skal dog ikke regne med permanent husly i hos sin redningsmand, for hun har ingen planer om at beholde den, men vil dog gerne sikre sig, at padden overlever.

 
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For snapskildpadden, der er blevet fundet i Hudson, Maine, er af ret usædvanlig karakter.

Sammen med en række andre nyudklækkede skildpadder var den på vej over en vej, da Kathleen Talbot stoppede for at sikre sig, at alle de små kræ nåede helskindede over. Men den ene blev efterladt, så Talbot forbarmede sig over den, og umiddelbart troede hun, at den var overordentlig beskidt.

‘Frank & Stein’, som Kathleen Talbot har døbt snapskildpadden, skal dog ikke regne med permanent husly i hos sin redningsmand, for hun har ingen planer om at beholde den, men vil dog gerne sikre sig, at padden overlever.