Helikopter med viceminister om bord styrter på Borneo

Seks personer var om bord på helikopter, der er styrtet ned på Borneo efter at være forsvundet fra radarer.

Kuala Lumpur: En viceminister, hendes mand og en politisk medarbejder var om bord på en helikopter, der er styrtet ned på Borneo.

Det skriver en række medier ifølge nyhedsbureauet dpa.

Helikopteren forsvandt fra radarskærmene i den østlige del af Malaysia torsdag 20 minutter efter afgang fra byen Betong, og Malaysias premierminister, Najib Abdul Razak, oplyser fredag, at helikopteren er styrtet ned.

Dog er skæbnen for passagererne fortsat uvis, lyder det.

Et redningshold har fundet vragdele, der menes at stamme fra helikopteren nær Batang Kupar-floden. Blandt andet har man fundet en del af en helikopter-rotor, en vragdel fra en helikopter, en dør og et sæde, skriver avisen The Star Daily.

Rejsen med helikopter skulle have taget mellem 35 og 40 minutter, men piloten og passagererne nåede aldrig frem til Kuching på Borneo. Vejret i området var dårligt i området, da helikopteren lettede.

Blandt passagererne var Noriah Kasnon, viceminister for blandt andet råvarer, og hendes mand. Yderligere var en af hendes politiske medarbejdere også på passagerlisten.

Kuching er hovedstad i delstaten Sarawak, der holder valg lørdag. En række politikere har derfor været i staten den seneste tid, og viceministeren var med sine folk på vej til et officielt arrangement.

Militæret hjælper politiet og redningsarbejdere i eftersøgningen af personerne, der var om bord.

/ritzau/dpa