Harrison Ford kvæstet i flystyrt

Skuespiller Harrison Ford er indlagt på hospitalet, efter hans sportsfly forulykkede under en nødlanding på en golfbane. Den 72-årige skuespiller er medtaget, men ventes at slippe fra ulykken uden mén.

Skuespiller Harrison Ford er indlagt på hospitalet, efter hans sportsfly forulykkede under en nødlanding på en golfbane. Den 72-årige skuespiller er medtaget, men ventes at slippe fra ulykken uden mén. Fold sammen
Læs mere
Foto: JONATHAN ALCORN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skuespiller Harrison Ford blev torsdag kvæstet, da hans sportsfly styrtede ned på en golfbane i Los Angeles kort efter at være lettet fra en nærliggende lufthavn, skriver Reuters.

Det var angiveligt under en nødlanding, at den 72-årige skuespiller forulykkede med sit fly i millionbyen i den amerikanske delstat Californien.

Det lille fly ramte et træ i forsøget på at vende tilbage til lufthavnen i Santa Monica. Harrison Ford var ved bevidsthed, da han blev bragt til et lokalt hospital, fortæller en talsmand for brandvæsnet i Los Angeles.

»Flyet fik motorproblemer kort efter afgangen og blev derfor nødt til at foretage en nødlanding på golfbanen. Harrison Ford er medtaget og til behandling på hospitalet. Hans skader er dog ikke livstruende, og det forventes, at han slipper uden mén,« siger stjerneskuespillerens manager, Ina Treciokas, ifølge Reuters.

Harrison Ford er mest kendt for sine roller som arkæologiprofessoren Indiana Jones og som Han Solo i Star Wars-filmene.