Han var spået en stor karriere i Hollywood: Nu er han fældet af »kannibalistiske« sexbeskeder

Armie Hammer nægter at stå bag de »kannibalistiske« sexbeskeder, som nu er begyndt at florere på sociale medier. Alligevel har han måttet trække sig fra sin næste film.

Den amerikanske skuespiller Armie Hammer gjorde sig for alvor bemærket på den internationale scene, da han spillede med i den Oscar-vindende »Call Me By Your Name« i 2017. Nu er han blevet centrum for en bizar #metoo-sag. Han beskyldes for at sende »kannibalistiske« sex-beskeder til kvinder. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEPHANE DE SAKUTIN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Armie Hammer blev spået en fremtid som en af Hollywoods helt store mandlige skuespillere, efter han spillede én af hovedrolleindehaverne i den Oscarvindende film »Call Me by Your Name« i 2017.

Men nu kan en række grænseoverskridende og »kannibalistiske« sexbeskeder, som han beskyldes for at have sendt, potentielt sætte en stopper for hans fremadstormende karriere. De har i hvert fald hurtigt fået ham til at trække sig fra sin næste film.

Det skriver The Sun.

Beskederne er blevet lækket online af en indtil videre anonym kvinde, som hævder, at Armie Hammer har sendt beskederne til både hende og tilsyneladende en lang række øvrige kvinder på Instagram mellem 2016 og februar 2020.

Beskederne er ikke verificerede, og Armie Hammer nægter da også at have sendt dem. Ikke desto mindre har de allerede fået konsekvenser for hans arbejde.

Ville grille ribben

Han har trukket sig fra den film, han ellers skulle have spillet side om side med Jennifer Lopez i, »Shotgun Wedding«, og må nu erstattes af en anden skuespiller på rollelisten.

Han har selv forklaret, at han har trukket sig frivilligt, fordi han ikke føler, at han kan forlade sine børn i fire måneder for at optage en film, mens disse anklager er rettet mod ham. Beskederne omtaler han som »et ækelt onlineangreb«, der ikke har hold i virkeligheden.

Beskederne beskriver blandt andet seksuelle fantasier om kannibalisme, voldtægt og BDSM, skriver The Sun.

»Jeg er 100 procent en kannibal. Jeg vil spise dig«, skriver afsenderen angiveligt i én besked, og i en anden lyder det sådan her:

»Jeg vil drikke dit blod«.

I en tredje besked spørger afsenderen, om han må skære en af kvindens tæer af, så han altid kan have hende i sin varetægt.

»Du lever blot for at adlyde mig og være min slave,« står der blandt andet.

Selvom beskederne ikke er verificerede, og selvom Armie Hammer klart nægter at stå bag dem, hjælper det ham ikke, at en af hans ekskærester nu også er trådt frem i pressen.

Courtney Vucekovich siger til Daily Mail, at hun ikke ville blive overrasket, hvis det virkelig er ham, der har sendt beskederne. Hun hævder, at han har sagt lignende ting til hende:

»Han kunne virkelig godt lide at sige, at han ville brække et af dine ribben og spise det. Grille det og spise det,« fortæller hun til Daily Mail og kalder ham for en »meget mørk og syg person«.

Da de slog op, lod hun sig i oktober i fjor indlægge på et 30 dages langt intensivt terapiforløb for behandling af traumer og ptsd, fortæller hun. Dette er ikke bekræftet af andre kilder.