Håndgranat eksploderer på parkeringsplads i Malmø

For fjerde gang på en uge er den svenske by udsat for sprængning af håndgranater.

Siden nytår har Malmøs indbyggere 30 gange oplevet bragene fra eksplosionen af håndgranater, der menes at komme fra eks-Jugoslavien. Arkivfoto fra en tidligere sprængning. Fold sammen
Læs mere
Foto: 50090 Johan Nilsson / TT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SVERIGE: Søndag tidlig morgen eksploderede endnu en håndgranat på en parkeringsplads i Malmø.

Ti biler blev beskadiget, og en række vinduer i et højhus tæt på blev ødelagt af splinterne fra granaten. Ingen personer kom til skade under eksplosionen, der skete på Rönnblomsgatan, skriver Aftonbladet.

Politiet blev alarmeret kl. 04.40 om morgenen fra beboere i nærheden, der blev vækket af den kraftige eksplosion. Politiet ved endnu ikke, hvem der står bag.

»Det er ikke et kendt område, hvor der er blevet kastet håndgranater tidligere, så det er uklart, hvorfor det lige er sket her,« siger kommunikationsmedarbejder ved politiet i Skåne Stephan Söderholm og fortæller til Aftonbladet, at politiet har afspærret et stort område omkring parkeringspladsen og beboelsesejendommene tæt på.

Det er fjerde gang på en uge, at den svenske by bliver ramt af eksplosioner. For et par dage side gik en bombe i luften ved et socialcenter i Malmø.

BNB