Gidseltager er anholdt

Den mand, der fredag har holdt flere gidsler på et postkontor i en forstad til Paris, er nu blevet anholdt. Ingen personer meldes såret. Manden er tilsyneladende en småkriminel, psykisk syg mand, som politiet kendte i forvejen.

Gidseltageren bliver anholdt af franske specialstyrker fra politiet. Gidseldramaet blev hurtigt overstået. Fold sammen
Læs mere
Foto: THOMAS SAMSON

FRANKRIG: Gidseldramaet på et postkontor i forstaden Colombes nordvest for Paris er nu slut. Gerningsmanden, der holdt to gidsler, har selv overgivet sig og er blevet anholdt, rapporterer flere franske medier, heriblandt Libération. De to gidsler er angiveligt ikke kommet til skade, men de selvfølgelig chokerede.

Politiet har været massivt til stede ved posthuset og forhandlet med gidseltageren, som de kendte i forvejen, og en helikopter har fløjet over området. Ifølge kilder i politiet er gerningsmanden psykisk syg, og han har talt om hjertesorg i forbindelse med gidseltagningen.Gerningsmanden gik ved 12.30-tiden ind på posthuset, hvorfra han angiveligt ringede til politiet og fortalte, at han var tungt bevæbnet med en kalashnikov, en pistol og sprængstoffer. Det er endnu ikke bekræftet, om det var tilfældet.

Politiet understreger, at der ikke er nogen tegn på, at gidseltagningen har forbindelse til attentaterne i Frankrig i sidste uge, hvor et attentat mod satiremagasinet Charlie Hebdo samt efterfølgende gidseltagninger kostede 17 personer livet.